zondag 9 oktober 2011

MOOI DINER BIJ MONIKA



Iedereen had iets bijgedragen.
Monika organiseerde een gezellig etentje in haar lichte, stijlvol ingerichte appartement. Een onverwachte ontmoeting had geleid tot een nieuwe combinatie van oude vrienden en bekenden.

Het voorgerecht van Tom en Marjan bestond uit heerlijke schotels met caponata en een courgette frittata.





Hoofdschotel vlees: Monika had een perfecte kalfsragout met porcini gemaakt, fluweelzacht en toch pittig gekruid. Daarbij goede tagliatelli.

























Het toetje was door mij gemaakt: een citroenmousse en een chocolade-kersen clafoutis, met een frambozencoulis en amandelkoekjes.



Bij de voorbereidingen stond ook mijn kleinzoon Sonny in de keuken. Hij is deze week 5 geworden en hij wil alles weten over koken en bakken. Hij helpt graag met het beslag.
Voor recepten zie mijn website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten