dinsdag 19 april 2011

BERT VIERDE ZIJN VERJAARDAG DRIE KEER









Op de dag van zijn verjaardag gingen we feestelijk dineren in het nieuwe SERRE RESTAURANT in het Amsterdamse Okura.
Vooraf voor Bert de bouillabaisse en voor mij de gefrituurde softshell crabs.


Daarna koos Bert de 'Surf en turf met grote frieten'.
Wie ooit wel eens in Las Vegas Surf en turf heeft gegeten, heeft bij die term wel een idee. Hier was het wat aanstelleriger.
De steak moest eerst terug: Bert had bleu chaud besteld (zeer rood) en kreeg medium. Verder bestond het Surf-deel uit één garnaal in filodeeg. Daarbij precies 5 frieten in een bakje.




Mijn coquilles met risotto waren gewoon prima.




Al met al was het geen piekervaring, maar ook geen teleurstelling. Je zit in de prachtige serre. Bij mooi weer kunnen de deuren open en er is een groot terras.
Helaas moet even vermeld dat de gewone Kir die we vooraf dronken, op de rekening verscheen à 13,50 per glas, dus twee glazen Kir voor meer dan 25 euro. Een sneu contrast met de acceptabele prijzen voor het eten en de wijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten